gastenboek

gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.73.93.193 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Anoniem Anoniem uit 's Gravendeel schreef op 23 juli 2019 om 20:17
Enige maanden geleden hebben wij de hulp gevraagd van Geertje. Dit omdat ik graag wilde weten hoe ik met mijn zoontje kon praten over mijn scheiding en de moeizame communicatie met mijn ex-vrouw welke hierbij plaats vind. Geertje heeft geluisterd, geadviseerd en nuttige tips gegeven. Voor verdere vragen kunnen we altijd bij haar terecht.
anoniem anoniem schreef op 27 augustus 2018 om 09:06
Onze dochter is een lief meisje, maar ook zeer licht ontvlambaar. Om te voorkomen dat het onhoudbaar zou worden, hebben we Geertje gebeld. We konden snel terecht en door de warme ontvangst ontdooide onze dochter al snel. Geertje hoorde ons verhaal aan en ging aan de slag. Vooral de bewegingsoefeningen werden met een brede glimlach ontvangen. Door als ouder aanwezig te zijn, werd ons duidelijk waar de pijnpunten zaten. En dat deze niet alleen nu spelen, maar vanaf de geboorte al kunnen spelen. We zijn nu een aantal keer geweest en er zijn veranderingen in het gedrag op te merken. Ze denkt na over wat ze gaat zeggen, kan vertellen dat ze even een time out nodig heeft, ze gebruikt de tools die heeft geleerd. Ze ervaart het als opluchting als ze bij Geertje is geweest en vindt het ook leuk om te gaan. Geertje is een lieverd, ze luistert en kijkt echt naar het kind, het voelt als een veilige plek waar je je open kan stellen. Zowel voor het kind als de ouder!
anoniem anoniem schreef op 27 augustus 2018 om 09:04
Een aantal maanden geleden hebben wij geertje om hulp gevraagd voor onze zoon. Hij luisterde erg slecht, zat slecht in zijn vel, werd snel boos en beet dan (soms letterlijk) van zich af, ook op school ging het niet zo lekker. We zijn nu ondertussen 8 keer bij geertje geweest en het gaat een stuk beter met hem. Zeker het emoties benoemen doormiddel van kleuren (geel is blij, oranje is beetje boos, rood is erg boos) is voor onze zoon een echte eyeopener. Geertje is kundig, geduldig, duidelijk en lief voor hem en hij gaat graag naar juf Geertje toe. Haar aanpak werkt bij hem en ook voor ons is haar aanpak soms een echte eyeopener. Ook als we vragen hebben kunnen we Geertje altijd bellen, appen of mailen dat is heel fijn! Als iemand aan ons vraagt of we nog een goede kindercoach weten zullen we zeker Geertje haar naam noemen.
anoniem anoniem schreef op 5 juni 2018 om 08:21
Onze dochter had de laatste tijd veel last van driftbuien. Vaak was de aanleiding van de driftbui iets heel kleins. Tijdens zo’n driftbui begon ze er soms op los te slaan. Voor ons als ouders erg lastig. Wij werden boos, waardoor onze dochter zelf nog bozer werd. Uiteindelijk hebben we tips aan Geertje gevraagd. De tips die we kregen waren oa. De achtergrond van het gedrag onderzoeken, gedrag benoemen, vragen waarom ze boos wordt en wat ze zou willen. Deze tips hebben we toegepast en we merken nu dat het een stuk beter gaat. De driftbuien zijn afgenomen. Af en toe heeft ze nog een driftbui. Nu vragen we vaak wat er aan de hand is en benoemen we haar gedrag. Of we leiden haar af. Het heeft gezorgd dat het thuis wat rustiger en weer gezelliger is.